Bygdøy Allé 60

Bygdøy Allé åpnet for utleie i 2012. Den gamle bygården er helt nyoppusset og har tre oppganger. Nærings- og boligdel utgjør til sammen 4174 kvm. Frontpartiet med 19 tre- og fireroms leiligheter inngår i Oscar House konseptet – høykvalitets leilighetssuiter, fullt møblert med meget høy standard. Se egen hjemmeside. De to øvrige oppgangene er til 21 nyoppussede to-, tre- og fireroms leiligheter. Leilighetene er innflytningsklare med hvitevarer, alt inventar og utstyr, blant annet 50" flatskjermer. Det er brannsikring med sprinkleranlegg og lydisolasjon i alle boenheter. Bygningen har heis, og det er videocalling mot gaten. Vi tilbyr kort- og langtidsleie.

Gården, som ligger på Thomas Hefteys plass, er fra begynnelsen av forrige århundre. Området preges av små butikker og restauranter, god offentlig kommunikasjon i Bygdøy Allé og med lett adkomst til sentrum, Frognerparken, Majorstuen og E18.

Bygdøy Allé er omkranset av kastanjetrær, ikke minst gjort kjent av Jens Book Jensens ”Når kastanjene blomster i Bygdøy Allé”. I dag preges gaten av restauranter, interiør- og delikatesseforretninger.   

tilbake